Informace o pořádaných akcích.

Tak rok se sešel s rokem a náš taneční klub připravuje další Country bál. Tentokrát se zlínskou skupinou Podjezd a poprvé v novém sále na Čepkově. I když se sál jmenuje Rock Cafe, doufám že country akce proběhne bez problémů. Takže pokud máte chuť si zatancovat a pobavit se, příjďte 9.12.2006 v 19:30 na Čepkov. Pokud se rozhodnete vzít si sebou stylové oblečení bude jen dobře. :o)

Srdečně zvou pořadatelé
Dreams Country Zlín

 

Po dlouhé prázdninové odmlce náš klub vystoupil na Dřevohostickém folkáči. Jednalo se o nultý ročník doufejme nově vzniklého festivalu.
Celá akce probíhala v areálu Dřevohostického zámku a myslím že se pořadatelům povedla. Prostředí je to nádherné, jako z rozené pro pořádání podobných akcí pro velmi mnoho lidí. Škoda jen že návštěvnost nebyla patrně taková jakou si pořadatelé představovali, ale snad je to neodradí.

Dreams Country Zlín vystoupil se skotským předtančením a s country předtančením Dont follow me.

 

Předběžný program besedování dne 1.7.2005, velká scéna náměstí. V tento den (pátek) uvidíte country tance, irské, skotské tance, rómský folklór.

----bez záruky----

Celý článek...

 

V pondělí 4.4.2005 vystoupil v Zelenáčově šopě Robert Křesťan s Druhou trávou ve složení:



Robert Křesťan - zpěv, mandolína, kytara
Luboš Malina - banjo, low whistle, tarogáto, klarinet, sbory
Luboš Novotný - dobro
Petr Surý - kontrabas
Emil Formánek - kytara, mandolína, sbory

Koncert měl dobrou atmosféru díky skvělým výkonům hudebníků, tak i díky komorní atmosféře Zelenáčovy šopy. Nelze jinak než poděkovat Čurdovi za pořádání koncertů ve své hospůdce.
Jen tak dál :o)
Recenze na nové album Druhé trávy: Good Morning, Friend