Dne 3.12.2005 se uskuteční na hotelu Moskva Vánoční country bál se skupinou Rangers (Plavci) a Hazard. Příjďte si zpestřit předvánoční čas báječnou muzikou a tancem.
Plánek sálu hotelu Moskva naleznete zde.

 

Dne 14.10.2005 se uskutečnilo setkání tanečníků country ve Zlíně. Účast byla hojná a doufám že se potkali lidé, kteří spolu strávili dlouhou dobu v tanečním kroužku a dlouho se neviděli. Setkání se uskutečnilo v restauraci LOTOS v areálu bývalého podniku Svit. Čínská restaurace překvapila svou útulností a vhodností pro akce typu country večer.

Kapela Hazard hrála skvěle a patří jí můj dík za to že přispěla k dobré atmosféře večera.

Pokud chcete vidět pár fotografií z večera prkněte se do fotogalerie.

 

Po dlouhé prázdninové odmlce náš klub vystoupil na Dřevohostickém folkáči. Jednalo se o nultý ročník doufejme nově vzniklého festivalu.
Celá akce probíhala v areálu Dřevohostického zámku a myslím že se pořadatelům povedla. Prostředí je to nádherné, jako z rozené pro pořádání podobných akcí pro velmi mnoho lidí. Škoda jen že návštěvnost nebyla patrně taková jakou si pořadatelé představovali, ale snad je to neodradí.

Dreams Country Zlín vystoupil se skotským předtančením a s country předtančením Dont follow me.

 

Předběžný program besedování dne 1.7.2005, velká scéna náměstí. V tento den (pátek) uvidíte country tance, irské, skotské tance, rómský folklór.

----bez záruky----

Celý článek...

 
Více článků...